Bestuur

Voorzitter

Mijn naam is Rien van Harten. Ik ben geboren op 10 januari 1957 in Barneveld en woon sinds december 1980 in Rhenen. Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en inmiddels mogen mijn vrouw en ik ook genieten van het grootouderschap. In april 2010 ben ik als zelfstandige gestart met een adviesbureau in facilitaire diensten, waaronder schoonmaakonderhoud en inbraakpreventie.

In het voorjaar van 2009 ben ik lid geworden van de ChristenUnie, omdat ik het belangrijk vind dat ook in de gemeente Rhenen deze partij een stem zou krijgen. Hoewel wel eens gezegd wordt dat christelijke politiek niet bestaat, ben ik van mening dat wij politiek kunnen bedrijven op basis van wat Christus ons heeft voorgehouden. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 ben ik actief geweest in de campagnecommissie en sinds mei 2010 mag ik voorzitter zijn van de kiesvereniging Rhenen, een geweldige groep mensen, die samen met de fractie en inmiddels ook een wethouder handen en voeten probeert te geven aan wat ons beweegt vanuit onze christelijke overtuiging.


Website beheerder

Ik ben Jeroen Klinkenberg, geboren en getogen in het zuiden van Nederland en ik heb in mijn jongere levensjaren de Here Jezus als Heer in mijn leven gevonden. Sinds 2001 woon ik in Rhenen. 

Rhenen vind ik in alle opzichten een mooie stad om in te wonen met een geweldige omgeving. Ik ben getrouwd met Linda en heb 3 kinderen waar ik trots op ben.

Ik werk in de industriële automatisering en mijn hobbies zijn muziek, gitaarspelen, wielrennen en programmeren. Ik heb jaren de ChristenUnie gemist als partij om op te stemmen in Rhenen en daarom wil ik mij inzetten dat de Christenunie vertegenwoordigd is en blijft in Rhenen. De Christenunie is voor mij de partij waarin we eerlijk en met liefde voor onze naasten en met ontzag voor de schepping Rhenen bestuurlijk kunnen dienen. Als vooral meedenkend lid richt ik mij op de promotie en media.


Secretaris

220108 Arjan de NooijerMijn naam is Arjan de Nooijer, getrouwd met Gerdien en vader van twee dochters. We wonen met veel plezier in Elst sinds 2020.
Daar genieten we van de natuur; hardlopen en fietsen over de Heuvelrug doen we graag.
In het dagelijks leven werk ik als architect en stedenbouwkundige bij Vollmer&Partners, een ontwerpbureau in Amersfoort op het gebied van stedenbouw en landschapsarchitectuur.
We ontwikkelen visies op landgoederen en zorgterreinen, maar denken ook na over het zorgvuldig inpassen van nieuwe woningen in de bestaande stad.
Na jarenlang slapend lid geweest te zijn van de ChristenUnie werd het nu tijd om het lidmaatschap meer invulling te geven.
Zeker op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling komen er veel uitdagingen bij elkaar de komende tijd; de energietransitie, de woningbouwopgave en het versterken van de veerkracht van onze natuur en ons agrarische landschap.
Ik geloof dat de ChristenUnie op deze thema’s een realistische kijk heeft en een eerlijk verhaal verteld.
Daarnaast is de ChristenUnie voor mij de partij die altijd zoekt naar verbinding om uitdagingen samen aan te gaan, waarbij de belangen van kwetsbare groepen en mensen niet worden vergeten.Penningmeester  

Corneel van den BorMijn naam is Corneel van den Bor, geboren en opgegroeid in Rhenen.
Ik ben getrouwd met Femke en samen hebben we vier kinderen. Ik werk als Cost Engineer voor projecten in de ondergrondse infra.
Grotendeels projecten ten behoeve van de energietransitie zoals de aanleg van warmtenetten en verzwaringen van de elektriciteitsnetten.
De ChristenUnie is voor mij een partij waar vanuit een Bijbels perspectief iedereen gezien wordt en er altijd oog is voor ieders belang. Daarnaast ook een partij met daadkracht en bereidheid om bestuurlijke verantwoordelijkheid te dragen. Na een periode van afwezigheid wil ik mij de komende periode graag weer gaan inzetten voor de ChristenUnie.
Mijn persoonlijke motivatie hiervoor was en is de wens om de stad waarin ik ben opgegroeid en mij mee verbonden voel te dienen.
Om van Rhenen voor alle inwoners een fijne leefomgeving te maken maar ook de kwaliteiten en unieke kenmerken van Rhenen te behouden voor de komende generaties.