Bestuur

Voorzitter

Mijn naam is Rien van Harten. Ik ben geboren op 10 januari 1957 in Barneveld en woon sinds december 1980 in Rhenen. Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en inmiddels mogen mijn vrouw en ik ook genieten van het grootouderschap. In april 2010 ben ik als zelfstandige gestart met een adviesbureau in facilitaire diensten, waaronder schoonmaakonderhoud en inbraakpreventie.

In het voorjaar van 2009 ben ik lid geworden van de ChristenUnie, omdat ik het belangrijk vind dat ook in de gemeente Rhenen deze partij een stem zou krijgen. Hoewel wel eens gezegd wordt dat christelijke politiek niet bestaat, ben ik van mening dat wij politiek kunnen bedrijven op basis van wat Christus ons heeft voorgehouden. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 ben ik actief geweest in de campagnecommissie en sinds mei 2010 mag ik voorzitter zijn van de kiesvereniging Rhenen, een geweldige groep mensen, die samen met de fractie en inmiddels ook een wethouder handen en voeten probeert te geven aan wat ons beweegt vanuit onze christelijke overtuiging.


Secretaris

Ik ben Jeroen Klinkenberg, geboren en getogen in het zuiden van Nederland en ik heb in mijn jongere levensjaren de Here Jezus als Heer in mijn leven gevonden. Sinds 2001 woon ik in Rhenen. 

Rhenen vind ik in alle opzichten een mooie stad om in te wonen met een geweldige omgeving. Ik ben getrouwd met Linda en heb 3 kinderen waar ik trots op ben.

Ik werk in de industriële automatisering en mijn hobbies zijn muziek, gitaarspelen, wielrennen en programmeren. Ik heb jaren de ChristenUnie gemist als partij om op te stemmen in Rhenen en daarom wil ik mij inzetten dat de Christenunie vertegenwoordigd is en blijft in Rhenen. De Christenunie is voor mij de partij waarin we eerlijk en met liefde voor onze naasten en met ontzag voor de schepping Rhenen bestuurlijk kunnen dienen. Als vooral meedenkend lid richt ik mij op de promotie en media.


Penningmeester  

Mijn naam is Henk Bos. Ik ben geboren op 19 februari 1988 in Woudenberg. In 2008 ben ik in Elst komen wonen, waar we met veel plezier wonen. 

Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Ik ben van huis uit broodbakker, iets wat mijn passie is. Verder specialiseer ik mij op het gebied van kwaliteitssystemen, wet en regelgeving (zoals etikettering) en alles wat erbij komt kijken in de voedselverwerkende bedrijven.
Sinds 2016 ben ik lid van de ChristenUnie. Wat mij aanspreekt is het omzien naar de ander, het omzien naar elkaar en de groene gedachte van de partij.
Het is, juist in deze tijd, zo belangrijk dat we naast elkaar staan in plaats van tegen over elkaar. Dat we gezamenlijk op zoek gaan naar de juiste oplossing. En dat we, op de juiste manier, goede rentmeesters zijn, en hierdoor de aarde op de juiste manier kunnen doorgeven.